POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb la Llei 15/1999 de dades de Caràcter personal i la llei 34/2002 de la Societat de la Informació (LSSICE) li informem que:

Existeixen diferents formes que les seves dades personals o comercials passin al nostre fitxer i per tant diferents finalitats i usos de les seves dades en el futur, sempre amb el seu consentiment:

Subscripció a butlletins: En registrar-se a la web quedarà subscrit als nostres butlletins i la finalitat serà enviar-li qualsevol tipus d'informació sobre Utilmagar, S.L. , (promocions, descomptes, nous productes, ofertes, informació corporativa, ...), d'ara endavant INFORMACIÓ GENERAL.

Formulari de Contacte o Consulta: Si dóna el seu consentiment abans de l'enviament de la consulta o formulari de contacte les seves dades formaran part del nostre fitxer amb la finalitat de remetre-li la informació sol·licitada.

REGISTRE: Si dóna el seu consentiment abans de l'enviament del formulari de registre com a usuari les seves dades formaran part del nostre fitxer i la finalitat serà identificar-li en propers accessos mitjançant les claus assignades i enviar-li INFORMACIÓ GENERAL sobre Utilmagar, S.L.

A tot moment podrà dirigir-se a info@todogarden.es, per rectificar les seves preferències respecte a la informació a rebre o el desig de no rebre cap tipus d'informació, o canviar les seves dades personals, l'adreça d'enviament de la informació,...

La desuscripción de rebre INFORMACIÓ GENERAL o de qualsevol tipus és sempre automàtica des de qualsevol comunicat que rebi, des de l'àrea privada de l'usuari, o ben manant un mail a info@todogarden.es. La subscripció sempre podrà realitzar-se directament inserint el mail en la casella de SUBSCRIPCIÓ o ben enviant un e-mail a info@todogarden.es.

Els enviaments d'e-mail a info@todogarden.es o mitjançant correu postal per a canvis en dades, altes o baixes requeriran identificació.

El gaudi de la condició d'USUARI REGISTRAT sempre exigirà la inclusió de les seves dades en el nostre fitxer, amb la finalitat prioritària d'IDENTIFICAR-LI mitjançant la seva claus d'accés personals, el consentiment a rebre INFORMACION GENERAL O D'UN ALTRE TIPUS serà a la seva elecció.

Per tant:

Si s'ha registrat i/o s'ha subscrit o ha donat el seu consentiment en algun dels formularis de contacte existents en: todogarden.es, les seves dades passessin a formar part d'un fitxer automatitzat propietat de Utilmagar, S.L. amb la finalitat d'identificar-li en el cas del registre com a usuari, mantenir-li informat en cas de subscripció i enviar-li informació comercial de Utilmagar, S.L.. En qualsevol cas, i sempre que hagi donat la seva conformitat per rebre aquest tipus d'informació. Vostè té dret a accedir a aquest fitxer per a informació, rectificació o, si escau, cancel·lació de les seves dades quan així ho desitgi.

Si les seves dades han estat recollits per a la utilització d'algun servei d'informació que no requereixi registre o subscripció i no ha donat el seu consentiment per rebre informació futura de promocions i notícies de Utilmagar, S.L. aquests seran eliminats una vegada resolta la consulta o informació sol·licitada, és a dir, no seran guardats en la nostra Base de dades.